Voor persoonlijke groei en zorg voor geestkracht en energie in je leven en werk Zin-in Je Leven Vanuit onbewust naar bewust gedrag!

Welkom

Welkom bij  Zin-in Je Leven, “Zorg voor geestkracht en energie”.

Zin-in Je Leven is een trainings-, coachings- en adviesbureau voor individuen en bedrijven. Wij hopen dat je vindt wat je zoekt.


Zin-in Je Leven is gericht op de basisbehoefte van elk mens: balans en evenwicht voelen in het leven. En zeker in het doen en laten tijdens het dagelijks leven. Dit belang voor elk mens staat bij ons constant centraal.


Zin-in Je leven is daarom volledig toegewijd om aan deze basisbehoeften te voldoen. In deze tijd zijn veel mensen op zoek naar zingeving en plezier in het leven en werk. En/of zijn dit gevoel juist kwijtgeraakt.


Ontspannen, écht tot rust komen, is iets dat soms ook erg moeilijk is.

Voelen wat je écht wilt van binnenuit; waarvan je geniet; datgene waar je blij van wordt; wat echt belangrijk voor je is, is niet echt eenvoudig.


Je leven gaat vaak gepaard met ups en downs. Je vraagt je dan immers niet meer af wat de zin van je leven is. Je voelt dat je nergens meer zin in hebt en misschien zelfs zo sterk dat jouw leven geen zin meer heeft.


En enige motivatie voor je leven en werk ontbreekt. Een gevoel van onmacht overheerst. NLP neemt je weer mee terug naar de basis van je menszijn en kernkracht; vanuit kernkracht en onmacht naar daadkracht! NLP verduidelijkt alles op het gebied van overtuigingen, waarden, gedachtenprocessen en lichaamstaal.