Voor persoonlijke groei en zorg voor geestkracht en energie in je leven en werk Zin-in Je Leven Vanuit onbewust naar bewust gedrag!

Trainer/coach/adviseur is Hans Hoen. Vanuit zijn nieuwsgierigheid naar mensen is hij opgeleid als gecertificeerd NLP trainer/coach.


Door jarenlange werkervaring met veel verschillende mensen en diverse opleidingen op het gebied van leidinggeven en managementtrainingen, maar ook door zijn eigen privé-ervaringen met relaties en contacten heeft hij veel geleerd. Door mensen werkelijk “naar binnen te laten kijken en naar zichzelf te leren luisteren”, vinden ze weldra hun eigen vaak verrassende antwoorden en krijgen weer de regie over hun eigen leven!

Vanuit de diepte die hij eerst in zichzelf heeft ontdekt, leeft en onderwijst hij dan ook nu. Zo blijft de training, workshop en/of coaching “dicht op de huid”, authentiek en waarachtig!


Elke keer staat hij er versteld van hoe je op een mooie, relatief eenvoudige manier mensen weer de positieve kant kunt laten zien om weer compleet in het leven te gaan staan. Zonder de blokkade die hen nu nog daarbij in de weg staat.


Omdat hij het iedereen gunt om alles uit het leven en werk te halen, in partnerrelaties, familierelaties, vriendschappen en werkrelaties of waar dan ook, heeft hij besloten om zelf NLP-trainingen /workshops en LifeCoaching te gaan geven en andere workshops en therapieën mede te gaan faciliteren zoals yoga, meditaties, MindFulness, etcetera. Graag breng ik verschillende benaderingswijzen bij elkaar.


Want datgene wat NLP en diverse meerdere workshops hem heeft opgeleverd, gunt hij ook iedereen! Ook voor bedrijven met gezondheidsmanagement die het allerbeste wensen voor hun medewerkers in de organisatie met werkwijzes en methodes om werknemers (stress-, burnout- en concentratieklachten) weer duurzaam te laten terugkeren. Ook met maatwerk speciaal afgestemd op uw team of organisatie!

Over Hans