Voor persoonlijke groei en zorg voor geestkracht en energie in je leven en werk Zin-in Je Leven Vanuit onbewust naar bewust gedrag!

Even voorstellen

Zin in je leven en werk, ik weet hoe belangrijk dat is! Heb jaren terug een periode in mijn leven afgesloten waarbij dit zowel in het werk en privé niet meer compleet het geval was. Balans en evenwicht waren vaak niet meer aanwezig totdat ik in aanraking kwam met NLP. Dank zij NLP en met de kennis van inzichten en patronen bij mijzelf kwam er weer kracht en energie vrij om een gevoel van onmacht om te gaan zetten in daadkracht!
Deze ervaring zou ik graag met anderen willen delen en doorgeven.


‘Perceptie is projectie’ is één van de 4 basisframes (gedachten/houding) binnen de NLP. Alles wat je waarneemt, filter je onbewust. De objectieve waarneming generaliseer je, vervorm je en laat je veel weg en deze subjectieve interne voorstelling/perceptie breng je persoonlijk naar buiten (projectie) als jouw waarheid! Dit heeft mij echt persoonlijk de ogen geopend in combinatie met privé- en werkrelaties in de vele jaren achter mij.

Dit alles nu motiveert mij en resulteert erin dat ik graag met ideeën en opdrachten vanuit mijn eigen bedrijf en met hulp van anderen van betekenis wil zijn bij hulpvragen.

Iedereen onbevangen en vrij in het leven en het werk kunnen laten staan is de motivatie en missie in mijn leven geworden.

Belangrijkste waarden zijn: vertrouwen, vrijheid en respect voor de ander en vanuit contact werkelijk in verbinding willen komen met die ander zowel op communicatief als emotioneel niveau.


Je open stellen en toegankelijk zijn en je eigen ik laten zien, zo sta ik nu in het leven. Ben een echte mensenmens met oog en oor voor de ander. Ik geniet met volle teugen van het leven; hou van vakanties in Italië (Toscane) en van een verblijf op het eiland Terschelling. Dit alles met en vol aandacht naar veel mensen.